Namibië

In Namibië maakte onze persoonlijke reisadviseur een prachtige tour.  De route liep van Windhoek naar de Caprivistrip, Etosha Park, Damaraland, Swakopmund en Sossusvlei. Na afloop van de reis stuurde ze ons de volgende feedback:

Deze reis was ook dit jaar weer geweldig, waarschijnlijk een van de mooiste uitstapjes naar Namibië. Ook mijn groep, die de eerste keer in Afrika was, was super tevreden. We werden overal verwelkomd en geweldig verzorgd. Elke lodge bood iets speciaals aan. Roy’s Camp met aandacht voor detail, de Nunda River Lodge, waar we nijlpaarden voor de deur of de Nkasa Lupala kunnen zien met een toegewijde manager en rust en afscheiding. De Kwando Lodge bestach v.a. Met heerlijk eten en het prachtige geluid van de Bellfrogs. Hakusembe ook een kleine droom.

Het Onguma Tented Camp is altijd een klein hoogtepunt voor mij. Een watergat bij het kamp, ​​de familiale sfeer en het uitstekende personeel maken het een bijzondere ervaring. In het midden van de reis maakten we een luxe omweg naar Onguma The Fort – als een klein hoogtepunt voor de groep – die allemaal ongelooflijk enthousiast waren. Voor mij is er nog iets speciaals het Andersson’s Camp. Hier zou ik gemakkelijk een week doorbrengen. Toen gingen we naar het prachtige Damaraland – een absolute parel: de plek, de vrede, de sterren. Vervolgens volgde een verblijf in het Stiltz in Swakopmund, wat voor mij de perfecte plek is om in het kleine stadje te blijven. Daarna gingen we naar Kulala Dessert Lodge. Dit is erg gastvrij en de overnachting op het dak was een geweldige verandering voor iedereen. Het einde van de reis was de Bagatelle, die na een conversie groter en vriendelijker was en een nieuw zwembad bood. Het eten hier is een echte droom! Helaas eindigde onze reis hier. 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *